save-the-children-logo

Helpt u mee om de kansen van kinderen te vergroten?

Save the Children bewaakt de Rechten van het Kind en komt in actie wanneer deze geschonden worden. Want elk kind verdient een eerlijke kans op een toekomst. De kans om te leren, gezondheid en een beschermde omgeving zijn hiervoor de basisvoorwaarden.

Samen met u kunnen wij het verschil maken in het leven van de toekomstige timmerlieden, architecten en verpleegsters.

Wilt u ook meehelpen om de kansen van kinderen te vergroten? Doneer vandaag nog!

Save the Children gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.

Save the Children is de grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld en bestaat sinds 1919. We zijn een door CBF erkend goed doel. Wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Wie ze ook zijn of waar ze ook geboren worden, ieder kind verdient onze steun. Daarom zetten wij donaties altijd in daar waar onze hulp het meest nodig is.

Heeft u een vraag?
+31 (0)70 338 44 44 of bekijk de antwoorden bij meest gestelde vragen.

Liever een bedrag overmaken via IBAN? Bekijk hier hoe.

NL24 RABO 0343 5000 00
t.n.v. Stichting Save the Children Nederland.
onder vermelding van kansen vergroten 
BIC-code: RABONL2U

Een investering kan vanaf van minimaal €1.000. Machtigingen van meer dan €5.000 worden opgesplitst afgeschreven i.v.m. ons bankcontract.

Heeft u vragen over het donatieproces of de besteding van uw gift?
save-the-children-contact-oukje

Neem contact op met Oukje Bizot.

Oukje Bizot, relatiemanager
070 – 338 44 48 / 06 – 407 99 366
[email protected]

Over Save the Children

Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start en de kans om te leren. En we beschermen kinderen tegen misbruik, verwaarlozing en uitbuiting.

Wij werken zoveel mogelijk met lokale medewerkers. Zij spreken de taal en kennen de cultuur, problemen en behoeftes het beste. Het werken met lokale teams heeft daarnaast als voordeel dat we snel ter plaatse zijn wanneer zich een noodsituatie voordoet. Zo kunnen we direct hulp bieden in die eerste, cruciale uren na een ramp.

Hoe we dat doen? Met 25.000 medewerkers zetten wij ons in zo’n 120 landen in voor kinderen. Wij reageren op noodsituaties, realiseren duurzame ontwikkeling en zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord. We zijn overal waar kinderen ons nodig hebben. Ook op de moeilijkst bereikbare plekken. Elke dag weer.